Städning Västerås

Städning

Jourstäd erbjuder våra städtjänster till alla i Västerås med omnejd och utför bland annat, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputsning, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, allergistädning… jag tror du förstår – vi erbjuder all form av städning.

Vi erbjuder tjänster du kan nyttja vid enstaka tillfällen eller så kan du skaffa abonnemang på städning. Självklart så håller vi allt material som ska användas så ni slipper tänka på det.

Byggstädningar utförs samt golvvård. Rutavdrag direkt på fakturan.

Arbetsområden

Vi utför städning och städservice inom Västerås, Barkarö, Kolbäck, Strömsholm, Tillberga, Hökåsen, Skultuna, Surahammar m.m och våra tjänster finns tillgängliga för både privatpersoner och företag.

Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en så bred målgrupp som möjligt och ger därför utrymme till våra kunders önskemål. 50% RUT-avdrag direkt på fakturan för de som har rätt till det. Vi erbjuder även hjälp att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera era önskemål och idéer.

En ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats, det är även ett sätt att spara pengar på sjukdomsbortfall. Rätt typ av städning gör så att blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Då vi vill vara ett grönt företag använder vi städmetoder och städprodukter som är skonsamma för miljön, och så gott som alla är certifierade antingen av Svanen eller Bra Miljöval.

Miljövänlig städning

När vi städar använder vi nästan alltid dukar och trasor av mikrofiber, som används enbart med vanligt vatten. Om en grovstädning och grovrengöring krävs som gör att vi måste använda kemikalier så väljer vi alltid miljömärkta sådana.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

Frågor & svar – städning

  • Ingår material? Allt material som ingår i vanlig städning ingår i priset.
  • Utför ni allergistädning? Ja meddela oss innan så ordnar vi det.
  • Är det samma person som kommer vid hemstädning? Ja alltid samma person. 
städning västerås

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?