Hushållsnära tjänster Västerås

Hushållsnära tjänster med 50% rabatt

Vi erbjuder hushållsnära tjänster till halva priset.

Passa på att boka hjälp med trädgårdssysslorna om ni är bortresta under sommaren eller kanske för att förbereda trädgården inför den annalkande vintern. Vi erbjuder t ex häckklippning, bevattning, ogräsrensning, husskötsel mm. Under vintern skottar vi altantak, brotak, hustak, garagetak mm.

Trädgårdsskötsel

RUT-avdraget går att utnyttja för bland annat snöskottning, takskottning, tvätt, ledsagning, gräsklippning, trädgårdsskötsel, häckklippning och andra enklare hushålls/trädgårdssysslor.

Till hushållsnära tjänster räknas även barn- och djurpassning, läxläsning, och för äldre går det att t ex nyttja avdraget för hjälp med inköp eller ärenden.

Det finns möjlighet att anlita oss för allt ovanstående, men även att ta in posten då ni är bortresta, att hålla hus och trädgård i sådant skick att ingen märker att ni är bortresta. Vi kontrollerar att allt fungerar i huset och ni kan ha semester och koppla av under tiden.

Arbetsområden

Vårt arbetsområde är Västerås, Barkarö, Kolbäck, Strömsholm, Tillberga, Hökåsen, Skultuna, Surahammar m.m och vi hjälper både privatpersoner och företag.

Just nu kör vi kampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att boka oss.

Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.